Evőeszköz, étkészlet, poharak

Egyesületünk 2016-ban a NEA-MA-16-M-1967 azonosító számú pályázatán 255.000,- Ft támogatást nyert. Az összegből 200 főre evőeszköz-készletet, étkészletet valamint poharat vásároltunk.
Kulturális rendezvényeinken, értékközvetítő csoportok bemutatkozásán, partnerszervezetekkel történő közös eseményeinken a készlet és a korábban szintén pályázaton nyert sörpad garnitúra kulturáltabb, esztétikusabb, környezetkímélőbb megoldást jelent, mint az eddig használt műanyag készlet.

Dátum

I. Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság

Egyesületünk 2016-ban az első világháborút és a kapcsolódó történelmi eseményeket felidéző, a hősöknek és áldozatoknak emléket állító kulturális és tudományos programok, művészeti tevékenységek támogatása témában a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által kiírt, KKETTKK-CP-04 jelű kiírásra benyújtott pályázata – a szakmai bírálóbizottság döntése alapján – 500.000 Ft támogatást nyert el. A támogatásból laptopot és kiállítási paravánokat vásároltunk.

I. Világháborús Emlékbizottság logó
Dátum

Sörpadok

Egyesületünk 2015. évben a Nemzeti Együttműködési Alap Mobilitás és Alkalmazkodás Kollégiuma NEA-MA-15-M-2223 számú pályázatával
364.884,-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az egyesület illetve együttműködő partnerei szabadtéri és egyéb rendezvényei megtartásához sörpad garnitúrák beszerzéséhez.

Dátum

Humán Innov

Légvár és Segway önegyensúlyozó transzporter az augusztus 20-i rendezvények színesítésére

 

Dátum